Трохи горіхів потрібно їсти кожен день, щоб залишатися здоровим і правильно регулювати харчування.
У горіхах міститься багато корисних речовин, пише hochu.ua.
Водночас їх можна їсти лише, якщо немає деяких хвороб.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтологиня розповіла про небезпеку пізнього обіду
Горіхи заборонені при: ентероколітах, виразках шлунка, колітах і гастритах, хворобах дванадцятипалої кишки; ГРВІ, ангіна, кашель і застуда, а також діатез, кропив'янка, екзема, псоріаз і нейродерміт.
Але, якщо людина здорова, то треба мати міру в горіхах теж. Переївши їх, це може спричинити блювоту, головний біль і нудоту. Помірна кількість буде корисною.
В одній жмені мигдалю міститься 1/8 денної норми білка. Його корисно їсти людям, які дотримуються рослинної дієти. Якщо додавати його в раціон регулярно, то покращиться робота серцево-судинної системи, а рівень холестерину стане контрольованим. Також завдяки вітаміну Е, що є в мигдалі, шкіра сяятиме.
Коментарі