вівторок, 05 лютого 2013 06:15

Смажать вісім коржів

Чернігівка Алла Мироненко, 33 роки, на Новий рік готувала торт "Наполеон" за новим рецептом: коржі смажила на сковороді.

— Однокласниця знайшла цей рецепт на кулінарному форумі. Для тіста потрібна банка згущеного молока, яйце. Змішати в мисці. Додати чайну ложку погашеної соди й півкіла борошна. Вимісити тісто. Розділити на вісім частин. Кожну — тонко розкатати.

Смажила коржі по півхвилини з кожного боку, сковорідку нічим не змащувала. Бажано, щоб вона була з антипригарним покриттям або чавунна.

Перемащувала торт заварним кремом.

— Змішала міксером два яйця, склянку цукру, дві столові ложки борошна, трохи ваніліну. Потім півлітра молока. На плиті нагрівала, доки почали з'являтися бульбашки, помішувала. Коли крем трохи охолонув, додала 200 грамів масла.

Холодні коржі перемазала кремом. Прикрасила тертим шоколадом і горіхами.

— Мама не повірила, що я коржі на сковороді смажила. Сказала, що вони б вийшли глевкими, на оладки схожі.

Зараз ви читаєте новину «Смажать вісім коржів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути