Британські вчені переконують, що захиститися від раку можна правильним фруктам. Завдяки антиоксидантам вони захищають організм, зміцнюють клітини і запобігають їх руйнування.
Вчені визначили, що тільки гуава може впоратися з онкологічними захворюваннями. В експерименті брали участь ще ананас, яблуко, банан, манго, гранат, слива та виноград.
Ті ж самі антиоксиданти ще й покращують стан шкіри. Вона стає м'якою, свіжою, поліпшується водний баланс і знижується ризик появи ранніх зморшок.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 продуктів, які зменшують здуття живота
Гуава виглядає як яблуко. Зовні вона зелена, а всередині червона. Має кисло-солодкий смак і нагадує ананас або апельсин
Фрукт багатий на вітамін С, що особливо необхідно взимку, коли імунітет знижений і потрібний захист організму від холодів і вірусів. Також до його складу входить вітамін А і фолієва кислота.
Для порівняння вчені вирішили з'ясувати, яка кількість антиоксидантів міститься в інших фруктів. У сливі є 330 мг антиоксидантів, в гранаті – 135, а у гуаві 500 мг на порцію 160 г.
Коментарі