Ексклюзиви
пʼятниця, 08 жовтня 2010 01:49

Помідори пересипають березовою тирсою

- Цього року сильно вродили цибуля й часник. Зібрав пару мішків. Тепер не знаю, де краще зберігати врожай. Прочитав, що обов'язково має бути у підвішеному стані в полотняному мішку. Інакше спариться. Бажано в приміщенні, де температура не нижче плюс 18, - каже Володимир Пукіш, 51 роки, з Івано-Франківська. - Я вибрав гараж. Там усі умови підходять. Цибулю й часник не варто заплітати в коси й тримати на кухні. Так багато плодів зіпсуються.

- Маю ще багато помідорів. Щоб довше зберігалися, зібрав їх трохи зеленкуватими. Поскладав у дерев'яні ящики, пересипав березовою тирсою. Поставив їх у темне місце гаража. Там у мене градусів із 12. То, певно, простоять помідори до зими. Минулого року так і було. На Новий рік мали салат зі свіжих овочів.

Моркву Володимир Пукіш виклав рядами в ящик і пересипав піском. Так само поскладав петрушку. Болгарський перець почистив і поклав у морозильник. Каже, інакше не зберігатиметься.

- Капусту загорнув у газету. Це треба робити, навіть якщо тримаєте в холодильнику. Так не зіпсується верхнє листя.

Зараз ви читаєте новину «Помідори пересипають березовою тирсою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути