Майже у всьо світі поширеною звичкою є їсти супи.
Немає обов'язкових умов і рекомендацій щодо того, як його їсти, аби страва приносила більше користі, розповідає дієтологиня Тетяна Лакуста у Instagram.
Суп можна їсти за бажанням, адже є багато інших способів, як приготувати овочі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три найкращі продукти, щоб заїсти стрес
Дієтологиня запевняє, якщо не їсти суп, то без нього не утвориться гастрит. Суп не захищає слизової шлунка. Водночас, якщо супи не їсти зовсім, а натомість лише макарони з кетчупом, сосисками, бутерброди з ковбасою, то швидше за все гастрит розвинеться через поганий раціон.
Щоб суп був корисним слід не надто засмажувати цибулю з морквою, не додавати багато олії. Слід постаратися кинути побільше овочів, додати бобові, спеції, багато запашної зелені.
Їсти суп з хлібом, чи ні, так само кожна людина може обрати за бажанням.
На відмову від хліба організм реагує різними побічними ефектами. Дослідження довели, якщо різко припинити їсти цей продукт, то це може погано вплинути на самопочуття загалом. Людина може відчувати втому. Адже будь-який сорт хліба дає енергію. Відмовитись від нього означає позбавити себе цього джерела енергії в раціоні. Тому його доведеться шукати в інших продуктах.
Коментарі