В раціоні дорослої людини мають бути присутні молочні продукти.
Водночас треба знати їх міру, розповіла дієтологиня Наталя Круглова.
Також молочка має бути і в харчуванні дітей, за словами експертки. Адже це є джерело білка і легкодоступного кальцію для організму.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять видів круп, які сприяють схудненню
За день треба старатися з'їсти не більше трьох порцій молочки. Одна порція - це склянка йогурту або кефіру, 25-75 грамів сиру або 50-70 грамів сиру.
Якщо у людини алергія на лактозу, чи молочні білки, тоді їх їсти не слід. Натомість можна обирати продукти безлактозні, вибір яких збільшився помітно останнім часом.
Морозиво - один із найпопулярніших продуктів, щоб охолодитись в спеку. Та не всі види смаколика є безпечними. Не надто корисним фахівці вважають вершкове морозиво, в процесі зберігання якого порушили необхідну температуру. Коли морозиво топиться, то бактерії розмножуються інтенсивніше.
Коментарі