Піппа Міддлтон тепер не тільки автор книги про організацію свят. Її поради про те, як накривати стіл на урочистості і вечірки, відтепер будуть виходити регулярно. Відтепер вона - колумніст журналу Waitrose Kitchen magazine, про що і свідчить обкладинка журналу з її радісним зображенням.
Не менш радісна і щаслива сестра герцогині Кембріджської прикрашає і сторінки журналу, і, власне, колонку, яка отримала назву "П'ятничні частування від Піппи".
ФОТОРЕПОРТАЖ: Піппа Міддлтон цілувалася на людях зі своїм бойфрендом
У своїй першій статті дівчина ділиться порадами, як організувати дружню вечірку в азіатському стилі, доповнивши її суші і ролами, млинцями з начинкою, мандаринами та желе з кокосовим кремом.
Сама Піппа дуже рада новому етапу в кар'єрі.
"Моя колонка буде прекрасною можливістю поділитися моєю пристрастю до їжі та розваг", - зазначила вона.
Коментарі