Коли купуємо мандарини, завжди цікавимось, чи вони з кісточками. Їх багато хто не люблять.
Але є думка, що мандарини з кісточками корисніші, пише pixelinform.
Медики стверджують, у кісточках містяться вітаміни B17 і С, а також магній, кальцій, калій та ефірні олії.
Але є один аспект - кісточки можуть принести користь організму в одному тільки випадку, якщо їсти їх в міру. У такому разі можна знизити розвиток ракових клітин завдяки вітаміну В17.
Достатньо з'їдати до 1-2 мандаринових кісточок на день як профілактика онкології.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири ознаки, що ви купите свіжі солодкі мандарини
Крім того, у кісточках цитрусового є антиоксиданти, які підтримують молодість організму.
А ще до складу входять ефірні олії та фітонциди, що протистоять акне та використовуються в косметології.
Але слід пам'ятати, що зловживання може призвести до отруєння.
Під час купівлі мандаринів важко визначити, наскільки вони солодкі. Хіба спробувати, не відходячи від прилавку.
Але якщо купили кислі мандарини, є один "японський" метод, який допоможе зробити їх солодкими. Фрукти можна підсолодити навіть без використання цукру.
Коментарі
1