Готувати панкейки на сніданок і не тільки - особлива насолода, коли вони виходять пухкими, апетитним і смачними.
Їх люблять, як дорослі, так і діти. Смакують панкейки з медом, варенням чи кленовим сиропом.
Рецептом ідеальних панкейків поділилась фудблогерка з ніком anny.cooking в Іnstagram.
"Це справді ідеальні панкейки. Надалі ви будете готувати панкейки тільки по цьому рецепту", - каже кулінарка Анастасія.
Інгредієнти
2 яйця
3 ст.л. цукру
280 мл молока
300 г борошна
12 г розпушувача(~2 ч.л.)
20 г вершкового масла
дрібка солі, ваніль
Як приготувати
Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури, молоко тепле.
Яйця змішуємо з цукром, ванільним цукром, дрібкою солі та розтопленим маслом. Просіюємо борошно, додаємо розпушувач. Перемішуємо і по трохи наливаємо молоко, ретельно розмішуючи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лазанья стане родзинкою вечері: як приготувати ситну страву для всієї сім'ї
1 панкейк = 1 ст.л. тіста. На сковороду капаємо каплю олії і витираємо її серветкою. Смажимо на помірному вогні.
Перевертаємо панкейк як на відео - коли зверху він ще має сире тісто, але вже видніються бульбашки. Коли ви так перевертаєте - панкейки з двох сторін будуть мати рівну гарну поверхню.
Переглянути цей допис в Instagram
Якщо втомилися від звичайних млинців, зберігайте рецепт рулету з крем-сиром, який точно вийде у кожного.
Готується дуже просто, швидко, а виходить надзвичайно смачно.
Коментарі