![Чому лушпиння від часнику не варто викидати - цікавий трюк](https://static.gazeta.ua/img2/cache/preview/1172/1172084_w_300.jpg?v=0)
Часник є доволі популярним овочем серед кухарів. Без нього не можна уявити багато страв.
Водночас, лушпиння від часнику переважно викидають на смітник. Хоча робити цього не варто, пише Gazeta.ua.
Виявляється, що часникове лушпиння може знадобитися для приготування бульйону.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки можна з'їсти часнику в день, щоб не нашкодити
Його потрібно додати в киплячу рідину, а коли бульйон буде готовий, лушпиння дістають за допомогою шумівки.
Тоді суп вбере гострий смак і пряний аромат часнику. Водночас страва не вийде занадто гострою.
Досвідчені куховари радять використовувати для такого способу приготування бульйону невеликий мішечок. Такий зазвичай застосовують для заварювання чаю. Так вам буде значно простіше витягти лушпиння з каструлі.
Процес чищення часнику може бути досить клопітким. Адже іноді важко зняти тонке лушпиння, особливо з ярого часнику.
Однак, є швидкий і досить простий спосіб очищення часнику. Для цього використовують мікрохвильовку.
Коментарі