Яскрава локшина, схожа на волосся ляльок-фей їстівна. Її світлини публікують у Instagram. Головні кольори в тарілках - фіолетовий та рожевий. Хоч на перший погляд видається, що у страві багато хімічних домішок, вона має лише натуральні складові.
Фіолетовий колір страві надає червона капуста. У її сокові настоюють впродовж 15 хвилин. Щоб були більш блакитні відтінки, беруть трохи менше води. Локшину використовують рисову або безглютеїнову. Вони добре вбирають барвник.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вафлі на патику: кулінарна мода літа-2017
Фарбувати локшину можна соком цитрини, змішаним з червоною капустою. Тоді забарвлення буде рожевим та жовтуватим.
Авокадо з салатом, горіхами, оливковим соусом та брюссельською капустою увійшли до рецептів страв, якими пригощали на відкритті першого в світі авокадо-бару. Його створили у Нью-Йорку у Америці.
Коментарі