понеділок, 26 вересня 2016 17:05

Курячі грудки зі спаржею поливають гірчичним соусом

Легку і водночас поживну страву можна приготувати за лічені хвилини. Запечена грудинка зі спаржею зовні виходить із хрусткою скоринкою, а всередині ніжною. Цей експрес-рецепт підійде для поживної вечері, коли немає сил після чобочогодня стояти біля плити.

Автор: vk.com/just__cook
 

Інгредієнти:

Курячі грудки - 2 шт.

Спаржа - 150 г

Вершки - 100 мл

Гірчиця - 2 ст. л.

Петрушка - 1 ст. л.

Приготування:

Курячі грудки промити. Натерти сіллю і перцем.

Накрити грудки плівкою і відбити молотком. Відразу викласти куряче філе на сковороду-гриль і обсмажити з двох сторін.

Зварити спаржу. Щоб вона залишилася такою ж хрусткою, варити її 3 хвилини. Вийняти і відразупокласти в крижану воду на три хвилини.

Вилити в сотейник трохи вершків і до них покласти сушену петрушку та гірчицю. Усе перемішати і поставити вершки на вогонь.

Зварити соус густим, щоб тягнувся.

Викласти куряче філе та спаржу на тарілку. Полити все рясно соусом.

Читайте також: Мексиканьку тортилью з сиром та шинкою скручують рулетом

Порізати курку в тарілці. Так сік витече в тарілку і там змішається з соусом.

Зараз ви читаєте новину «Курячі грудки зі спаржею поливають гірчичним соусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути