![Мус із замороженої малини: як приготувати ароматну начинку до млинців](https://static.gazeta.ua/img2/cache/preview/1172/1172634_w_300.jpg?v=0)
Легкий та ароматний малиновий мус ідеально підійде для млинців у період Масниці і не тільки. Він чудово смакуватиме під час сніданку чи просто на десерт.
Це ідеальне доповнення до млинців, морозива і навіть тортів, пише fajnegotowanie.
Рецепт мусу з малини
Інгредієнти:
2 склянки малини;
1/2 склянки води;
125 грамів цукрової пудри.
Як приготувати
Малину кладемо у каструлю, додаємо воду та нагріваємо на повільному вогні. Не забуваємо постійно помішувати.
Додаємо цукор та продовжуємо готувати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стане найулюбленішим десертом: як приготувати сирний зефір
Мус готовий тоді, коли стане густим.
Після готовності даємо мусу охолонути та використовуємо до десертів та млинців.
У McDonalds є надзвичайно популярні пиріжки з вишнею. Але ви можете без будь-яких труднощів приготувати їх вдома. Спробуйте, це дуже просто.
Хрумке тісто, соковита вишнева начинка - це надзвичайно смачно. Спробуйте і ви більше не захочете йти в Макдональдс за цими вишневими пиріжками.⠀
Коментарі