Приготувати лінивий і швидкий варіант піци зовсім не складно.
Для цього потрібно лише листкове тісто і начинка.
Рецептом швидкої піци поділилася в Instagram блогерка Валерія Велігура.
Піца на листковому тісті – відмінна закуска як до буденного столу, так і до святкового. Інгредієнти можна змінювати відповідно до смаків та наповнення холодильника.
Рецепт лінивої піци "на слойці" за 15 хвилин
Інгредієнти:
листкове-дріжджове тісто;
100 грамів салямі;
80 грамів хамону;
200 грамів твердого сиру;
оливкова олія;
томатний соус;
яйце для змащування;
рукола;
помідори;
бальзамічний крем-оцет.
Приготування:
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Вкриваємо деко шаром пергаменту для випікання. Змащуємо оливковою олією.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три гіпотези, чому піцу випікають круглої форми
Викладаємо натертий сир, зверху шматочки салямі та хамону, знову салямі. Змащуємо все томатним соусом.
Далі знову викладаємо натертий сир, закриваємо все тістом.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Піцу вважають традиційною італійською повноцінною стравою. Але дехто думає, що це "сміттєва їжа" і вона не корисна. Її поживність залежить від наповнення
При замовленні змінюйте складові: додавайте подвійні томати, змінюйте ковбасу на курку, або телятину. Додавайте солодкий перець, гриби, або інші складові, яких не вистачає на ваш смак. Обирайте піцу на тонкому тісті.
Коментарі
2