Шоколадні "Мадлен" виходять дуже ніжними на дотик, але з насиченим шоколадним смаком. Це печиво запозичене з французької кухні так само як і круасани. Але на відміну від них, "Мадлен" готувати легко та швидко. Менш, ніж за пів години на столі стоятиме ароматне бісквітне печиво.
Інгредієнти на 12 штук:
90 г вершкового масла
3 яйця
30 мл молока
60 г цукрової пудри
80 г борошна
5 г розпушувача
25 г какао
Приготування:
Розтопити вершкове масло і дати йому трохи охолонути.
Яйця збити з цукровою пудрою в піну. Борошно змішати з розпушувачем і какао і додати до яєць. Перемішати.
Додати розтоплене масло і ще раз перемішати.
Для зручності перекласти тісто в одноразовий кондитерський мішок і заповнити формочки на 2/3.
Покласти тісто в формочки і поставити в холодильників на 2-3 години.
Читайте також: Яскраву пастилу з ожини і м'яти скручують рулетиками
Випікати в розігрітій до 180 С духовці близько 20 хвилин. Після випічки дати повністю охолонути.
Коментарі