Китайці навчилися підробляти курячі яйця. Такі вироби обходяться дешевше і створюються набагато швидше, ніж ті, які з'являються природним шляхом. Підробки дуже схожі на оригінал, мають шкаралупу, жовток і білок. З чого створюються такі яйця покупцю краще не знати: бензоат соди, лактон, карбоксиметилцелюлоза, карбід кальцію, лізин та інші.
- Небезпечні для здоров'я яйця відрізняються підвищеною крихкістю шкаралупи і запахом хімікатів, який можна відчути при готуванні. Крім того, якщо підсмажити хімічне "яйце", білок утворює значно більше бульбашок, ніж природний продукт.
-
- Навчилися в Китаї підробляти і трюфелі. Підроблені китайські трюфелі безбарвні, але винахідливі підприємці підфарбовують їх у чорний колір. Зустрічаються гідні екземпляри, які від рідних французьких зможе відрізнити лише той, хто дійсно знає в них толк, вони такі ж ароматні і незначно відрізняються за смаком.
-
- "З'єднання технічних можливостей сучасного світу і людської кмітливості дає можливість підробити навіть те, що на перший погляд підробити неможливо, - коментує генеральний директор" Авент-Інфо "Сергій Мурашов. - На жаль, для виробників подібних підробок величезна фінансова вигода найчастіше є привабливішою, ніж здоров'я і життя споживачів".
-
- NEWSru
×
Коментарі