— На дієті дуже хочеться солодкого. Я в таких випадках печу торт із кока-коли без борошна, цукру, жирів,— розповідає киянка Аліна Молочко, 30 років.
Змішує 4 ст. л. вівсяних та по 2 — пшеничних висівок і какао. Всипає чайну ложку розпушувача для тіста. Перемішує і вбиває два яйця.
— Якщо цукор можна їсти, то всипаєте вісім чайних ложок. Я замінюю на вісім пігулок замінювача цукру. Вливаю півстакана кока-коли або пепсі й печу 30 хвилин у формі, встеленій фольгою. Духовку розігріваю до 180 градусів.
Торт печеться до сухого сірника. Ним проколюють пиріг. Якщо тісто не чіпляється — корж готовий. Доки холоне, Аліна готує помадку.
— У трьох столових ложках кока-коли розводжу чайну ложку желатину. Всипаю столову какао. Поливаю зверху торт.
Щоб помадка краще просочила корж, у ньому роблять виделкою дірки.
Коментарі