Ексклюзиви
понеділок, 21 грудня 2015 00:25

У "Формулі смаку" до свят пропонують нові види хліба
6

— Ми лідируємо в регіоні серед виробників хлібобулочної продукції, — розповідає маркетолог підприємства "Черкасихліб" Марина Ярмоленко. — Це непросто за нинішніх умов. Але маємо відданих прихильників нашого хліба. ­Щодня працюємо, щоб у домівках черкащан була свіжа випічка.

"Черкасихліб" випускає продукцію торгової марки "Формула смаку". До ново­річно-різдвяних свят пекарі готують солодку випічку та кілька видів батонів.

– 2015 року ми освоїли три нові види хліба: кукурудзяний, із льоном, на молочній сироватці. А ще — багет віденський і батон на кефірі, — розповідає Марина Ярмоленко. — До свят порадуємо наших покупців смаколиками. До дня Святого Миколая дітям смакуватимуть наша соломка, печиво й пряники "Формула смаку". А ось до Нового року зростає попит на батони. З них люди готують бутерброди на святкові столи. Наше підприємство пропонує великий асортимент — "Батон Нива", "Батон Гірчичний", "Батон Європейський Ароматний" і "Батон Сніданковий". У січні-лю­тому 2016-го плануємо випускати нову лінію житнього хліба.

До свят "Черкасихліб" надає благодійну допомогу фондам, дитячим будинкам, територіальним центрам.

— Ми постійно підтримуємо наших воїнів у зоні АТО. Там служать і наші працівники. Обов'язково порадуємо їх випічкою. Також грудень — час активної допомоги благодійним організаціям, таким як Червоний Хрест, "Тріада", "Спілка багатодітних сімей", — каже Марина Ярмоленко.

"Булочки беремо до чаю"

Світлана Банних, 45 років:

— Я працюю добу через три. Беру хліба на кілька днів. Ціна та якість мене влаштовують. Купую кирпичик, булочки до чаю. У мене троє чоловіків у хаті. Дуже люблять маківники. До свят теж усе беремо в "Формулі". Персонал тут — чудовий.

Олександра Музиканська, 65 років:

— Ми любимо "Миколаївській хліб". Як попробували, то іншого не беремо. Ну дуже добрий. Коли гості приїжджають, пригощаю булочками з маком. Сама не їм солодкого, але казали, що смачні.

Олександр Павлюк, 65 років:

— Щодня приходжу по хліб і булочки. Зручно, що магазин біля дому. Хліб завжди свіжий. Беру сірий чи білий батон. Онук купує всякі булочки і плетьонку. У "Формулі смаку" беремо хліб понад п'ять років. Онука виховую справжнім чоловіком. Для цього треба натуральні продукти. Тому без якісного хліба — ніяк.

Ксенія Зеленіна, 30 років:

— Хліб печу сама, а дітям на свята купую маківники в "Формулі смаку". Здобу теж тут беру. Дуже швидко — прийшла, свіже взяла й діти задоволені.

Олег Бандеберя, 35 років:

— Я купую чорний "Карпатський". Дуже смачний хліб. Ціна доступна. Ще — смачні й натуральні "Кунцівські булочки". Продавчиня в магазині привітна.

Зараз ви читаєте новину «У "Формулі смаку" до свят пропонують нові види хліба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути