— Ми лідируємо в регіоні серед виробників хлібобулочної продукції, — розповідає маркетолог підприємства "Черкасихліб" Марина Ярмоленко. — Це непросто за нинішніх умов. Але маємо відданих прихильників нашого хліба. Щодня працюємо, щоб у домівках черкащан була свіжа випічка.
"Черкасихліб" випускає продукцію торгової марки "Формула смаку". До новорічно-різдвяних свят пекарі готують солодку випічку та кілька видів батонів.
– 2015 року ми освоїли три нові види хліба: кукурудзяний, із льоном, на молочній сироватці. А ще — багет віденський і батон на кефірі, — розповідає Марина Ярмоленко. — До свят порадуємо наших покупців смаколиками. До дня Святого Миколая дітям смакуватимуть наша соломка, печиво й пряники "Формула смаку". А ось до Нового року зростає попит на батони. З них люди готують бутерброди на святкові столи. Наше підприємство пропонує великий асортимент — "Батон Нива", "Батон Гірчичний", "Батон Європейський Ароматний" і "Батон Сніданковий". У січні-лютому 2016-го плануємо випускати нову лінію житнього хліба.
До свят "Черкасихліб" надає благодійну допомогу фондам, дитячим будинкам, територіальним центрам.
— Ми постійно підтримуємо наших воїнів у зоні АТО. Там служать і наші працівники. Обов'язково порадуємо їх випічкою. Також грудень — час активної допомоги благодійним організаціям, таким як Червоний Хрест, "Тріада", "Спілка багатодітних сімей", — каже Марина Ярмоленко.
"Булочки беремо до чаю"
Світлана Банних, 45 років:
— Я працюю добу через три. Беру хліба на кілька днів. Ціна та якість мене влаштовують. Купую кирпичик, булочки до чаю. У мене троє чоловіків у хаті. Дуже люблять маківники. До свят теж усе беремо в "Формулі". Персонал тут — чудовий.
Олександра Музиканська, 65 років:
— Ми любимо "Миколаївській хліб". Як попробували, то іншого не беремо. Ну дуже добрий. Коли гості приїжджають, пригощаю булочками з маком. Сама не їм солодкого, але казали, що смачні.
Олександр Павлюк, 65 років:
— Щодня приходжу по хліб і булочки. Зручно, що магазин біля дому. Хліб завжди свіжий. Беру сірий чи білий батон. Онук купує всякі булочки і плетьонку. У "Формулі смаку" беремо хліб понад п'ять років. Онука виховую справжнім чоловіком. Для цього треба натуральні продукти. Тому без якісного хліба — ніяк.
Ксенія Зеленіна, 30 років:
— Хліб печу сама, а дітям на свята купую маківники в "Формулі смаку". Здобу теж тут беру. Дуже швидко — прийшла, свіже взяла й діти задоволені.
Олег Бандеберя, 35 років:
— Я купую чорний "Карпатський". Дуже смачний хліб. Ціна доступна. Ще — смачні й натуральні "Кунцівські булочки". Продавчиня в магазині привітна.
Коментарі