Ексклюзиви
пʼятниця, 29 липня 2011 05:00

У кашу додають сирі яйця

Наталія Шпичак, 46 років, із Тального Черкаської області часто відпочиває на природі. Любить готувати пшоняну кашу.

— Гостювала в подруги в Дніпропетровську, — розказує Наталія Вікторівна. — А там гаряча страва — це каша. Варять її переважно на курячому бульйоні. Треба взяти або дві банки тушонки, або натушковане вдома м'ясо. У мене 6-літрова дорожна каструля. На таку посудину беру 1 кілограм пшона, пачку вершків, бо сметана дає кислуватий смак, і 10 яєць.

Пшоно вариться 20 хв. Крім м'яса чи тушонки, додають вершки та сирі курячі яйця. Розбиваючи їх, кашу помішують.

Зараз ви читаєте новину «У кашу додають сирі яйця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути