понеділок, 11 листопада 2024 20:11

Три страви, які не можна їсти гарячими

Три страви, які не можна їсти гарячими
Назвали продукти, які після приготування не можна їсти гарячимиФото: pinterest

Є три страви, які мають спочатку трохи охолонути перед вживанням.

Якщо їсти їх гарячими, можна не лише нашкодити шлунку, а й набрати вагу, пише pixelinform.

Які страви не можна їсти гарячими

Фахівці з правильного харчування наполегливо не рекомендують їсти гарячими макарони, картоплю та рис. У цих трьох продуктах, як відомо, у великій кількості міститься крохмаль.

Після охолодження продукти з високим вмістом крохмалю містять значно менше калорій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим не можна їсти яйця: перелік вас здивує

Крім того, вживання охолоджених макаронних виробів, рису та картоплі позитивно впливає на кишкову флору.

Деяке поєднання продуктів може підвищити ризик розвитку недоумства. Як і при будь-якому захворюванні, дієта, багата насиченими жирами, сіллю і цукром, може підвищити ризик розвитку деменції.
Дослідження, проведене Американської академії неврології, що улюблена багатьма класика-сосиски і пюре, які представляють собою поєднання переробленого м'яса і крохмалю.

Зараз ви читаєте новину «Три страви, які не можна їсти гарячими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути