Споживання тістечок і тортів називають солодким самогубством. Компоненти, що містяться в магазинних солодощах, здатні викликати незворотні процеси і призвести до смерті.
Список найшкідливіших інгридієнтів опублікував ТСН.
Маргарин. Промисловий маргарин часто містить трансжири. Коли вони накопичуються, організм реагує алергією, безпліддям або онклогією.
Крохмаль. Цей складник перешкоджає засвоєнню йоду та інших мікроелементів. Тому виникає загроза раку щитовидної залози або гострої нестачі гормонів цієї залози, що у дітей провокує кретинізм.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 продуктів, які не можна їсти натщесерце
Барвники та консерванти. Підприємці їх не шкодують для виробів, оскільки такі домішки гарантують привабливий вид та довготривале збереження смаколиків. Проте здатні викликати дерматит, проблеми з нирками та печінкою, дегенеративні зміни в мозку.
Вчені виявили, що абрикоси можуть зашкодити здоров'ю. Обережно вживати ці фрукти варто тим, хто страждає від цукрового діабету, розладах травневої системи або щитоподібної залози.
Коментарі