![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/676/676131_1_w_300.jpg?v=0)
"На полях східної України вони боролися с росіянами. Тепер, як чоловіки на кухні, вони не менш грізні", - пише видання.
Одразу після відкриття заклад набув популярності серед киян. Остальцев розповідає, що його проект - пілотний. В його закладі готують піцу тільки учасники бойових дій. Відкрити свій бізнес Остальцеву допомогла Спілка ветеранів. Вона займається працевлаштуванням колишніх учасників АТО.
"Це важко, спекотно, але я зі своїми братами", - розповідає американським журналістам працівник піцерії Леонід Мальцев - бородатий чоловік з татуюванням.
Репортер зазначає, що в Україні вести малий бізнес дуже складно через чисельні перевірки різних інспекторів - санітарного, пожежного. Нерідко вони за дозвільний документ вимагають у підприємців хабарі. На це працівники піцерії йому зауважили: "Вони мають бути дуже сміливими, аби звернутися до нас за хабаром".
У піцерії існує правило - кожен ветеран, який переступив поріг закладу, отримує піцу безкоштовно. А кожної неділі для дітей учасників АТО тут проводять безкоштовні майстер-класи з приготування піци. 10% прибутку іде на допомогу бійцям.
![Фото: The New York Times](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/676/676131_2_w_590.jpg?v=0)
Коментарі