Ексклюзиви
пʼятниця, 18 вересня 2009 07:25

Вечерю Анастейші возили з ресторану Євгенії Тимошенко

Автор: фото: Анна УСІК
  Американська співачка Анастейша замовила дев’ять страв із київського ресторану ”Чірос Помодоро”, співвласником якого є британець Чіро Орсіні (праворуч). Вечерю на концерт у палаці ”Україна” возив менеджер ресторану Ярослав Гордієнко (ліворуч)
Американська співачка Анастейша замовила дев’ять страв із київського ресторану ”Чірос Помодоро”, співвласником якого є британець Чіро Орсіні (праворуч). Вечерю на концерт у палаці ”Україна” возив менеджер ресторану Ярослав Гордієнко (ліворуч)

Минулої неділі в Києві виступала 41-річна американська поп-співачка Анастейша Лін. Прилетіла з Риги напередодні. В номер готелю "Радіссон", де жила, замовила зволожувач повітря. Пішла у спа-салон на масаж і манікюр. У ресторані повечеряла рулетиками з рубаної свинини й записала їхній рецепт.

— Готуватиму вдома для чоловіка і мами, — пояснила менеджерові.

Наступного дня замовила обід і вечерю в ресторані італійської кухні "Чірос Помодоро", співвласниками якого є донька прем"єр-міністра Євгенія Тимошенко та її чоловік Шон Карр.

— Їжу Анастейші возили в палац "Україна" до концерту і після, — каже 26-річний Ярослав Гордієнко, менеджер ресторану. — Щоби вгодити їй, я запросив готувати шеф-кухаря Рафаеля з Італії. На обід привіз йогурти "актімель" і "активіа". Спеціально замовляв їх у Греції, бо вона хотіла саме грецькі. На вечерю — шпинат, лосось, тунець, кальмари, асорті зі свинини, курятини і яловичини на грилі та запечена картопля. Із салатів — тільки "Грецький" і наш фірмовий "Мікс" зі шпинату, помідорів чері та кельтських горішків. Не їла борщів і супів. Пила чай із медом, настояний на лимоні та імбирі. Для музикантів попросила приготувати піцу "Маргарита". Казала, що всім сподобалося.

У січні 2003-го Анастейша через проблеми зі спиною вирішила зменшити груди. Але за кілька тижнів до операції їй поставили діагноз — рак грудей. Після хіміотерапії та операції співачка перестала вживати алкоголь.

Вечеря Анастейші в Києві

300 г піци "Маргарита" — 47 грн

200 г м"ясного асорті — 145 грн

200 г м"ясного асорті на грилі з картоплею фрі — 120 грн

150 г кальмарів фрі — 73 грн

250 г лосося на грилі — 170 грн

220 г яловичини на грилі — 98 грн

300 г тунця на грилі з салатом "Мікс" — 280 грн

300 г салату "Мікс" із помідорами чері — 150 грн

300 г салату "Грецький" — 130 грн

Зараз ви читаєте новину «Вечерю Анастейші возили з ресторану Євгенії Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути