Міні-пекарня "Грузинська випічка" відкрилася в Гайсині на вул. 1 Травня. Продають лаваші, хачапурі з різними начинками, ґату, пиріжки, штруделі.
— Ідея належить мені, — говорить шеф-кухар закладу Олена Кочінян, 59 років. — Раніше працювала в Києві. Вирішила повернутися шість років тому, бо всі родичі живуть тут. Батьки поховані в Гайсині.
Має чотирьох працівників: трьох дівчат і сина 30-річного Мацака.
— Випікаємо до 300 виробів щодня, — каже Олена Кочінян. — Буває, мішка борошна не вистачає. Потрібно весь час бути на ногах. Важко, але робота подобається.
Працюють з восьмої до восьмої
"Грузинська випічка" працює щоденно з 8:00 до 20:00. Наводимо ціни:
хачапурі з різними начинками — 25 грн, штрудель — 15 грн, пиріжки — 10 грн, кекси — 6 грн. Раніше на місці "Грузинської випічки" був кіоск, де готували каву.
Коментарі