Кафе та ресторани перед Великоднем почали продавати паски. Їх ціна вдвічі, а подекуди і втричі дорожча від магазинної.
Найдорожчу паску пропонує кафе "Pancake". Це шоколадна паска вагою 600 грамів. Випікають лише по замовленню. Коштує 220 грн. Клієнти замовляють по кілька штук.
Також пропонують міні-пасочки з родзинками та клюквою. Зверху прикрашені білим фондатом і шоколадними яйцями. Така 150-грамова паска коштує всього лиш 35 грн.
У ресторані "Ренесанс" випікають 600-грамову паску з цукатами родзинками. Зверху прикрашають горішками, маршмеллоу та цукатами. Продають таку за 80 грн.
Львівська цукерня у Вінниці за 130 грн продає півкілограмову паску за 130 грн. Вдвічі меншу — 75 грн. У неї додають звичні інгредієнти — родзинки. Зверху декорують прикрасами з мастики та цукатами. У кафе розповіли, багато пасок уже замовлені.
Ресторан "The Kitchen" пропонує зайнятим людям самостійно не витрачати час на приготування пасхальної трапези. Можуть привезти пасхальну скатертину-самобранку із смачними традиційними святковими стравами від шеф-кухаря
"Ви зможете покуштувати соковиту буженину, домашню ковбасу, запечену підчеревину, фаршированого коропа, індичку під вишневим соусом, м'ясний рулет, курячий паштет, заливний язик. Звичайно, наш запашний хліб власного виробництва, неперевершену пасхальну випічку", - пише у Інстаграм the.kit4en.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Купуватиму паску, коли ринок закриватиметься. Так вдасться трохи зекономити"
При замовленні доставки клієнти отримують знижку 10% на великоднє меню, та вино за цінами виробника.
"Паска класична - ванільна, з родзинками та цедрою апельсину з шапкою солодкої помадки, прикрашена цукатами, розмарином та чіпсами з апельсину. 0,5-кілограмову можна купити за 110 грн 500г. Також пропонують італійську здобну паску з різними горіхами, цукатами, родзинками, шоколадом та ромом. Шоколадна шапка, прикрашена горіхами, шоколадними цукерками власного виробництва та курагою обійдеться у 170 грн за 500грамів", - йдеться у повідомленні.
Невід'ємний атрибут великого церковного свята Великодня — паска, яку традиційно починають випікати у Чистий четвер.
Дивіться ТОП-5 рецептів великодньої страви, якою зможете здивувати гостей у Світле Воскресіння Господнє.
Коментарі