Коли готуєте тонкі млинці, як на налисники, варто спробувати додати ще два інгредієнти до тіста.
Вони стануть набагато апетитнішими і матимуть приємний смак. Спробуйте за цим рецептом приготувати млинці для начинки з червоної риби та вершкового сиру, пише pixelinform.
Все дуже просто: секретом смачних і нестандартних млинців є додавання в тісто дрібно натертого сиру та нарізаної зеленої цибулі. На пів літра молока та два яйця вистачить 100 грамів сиру компонента та 20 грамів цибульного.
Добавки повинні опинитися у тісті після використання всіх попередніх компонентів. Іншими словами, не додавайте сир і цибулю раніше яєць, борошна, молока, олії, солі та цукру.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний сніданок після затяжних застіль: як приготувати ситні млинці з припіком
Якщо ви вчасно насиплете в млинцеву основу два вищеназваних подрібнених продукти, то отримаєте не тільки апетитну, але і набагато ситнішу страву.
Крім того, завдяки зеленій цибулі млинці набудуть дуже цікавого та незвичайного зовнішнього вигляду.
Готувати тонкі млинці дуже просто. Але чомусь вони не завжди вдаються ідеальними. Або взагалі не вдаються.
Важливо дотримуватись пропорцій, хоча багато господинь це роблять "на око". Gazeta.ua підготувала кілька дієвих прийомів, як приготувати відмінні млинці, які з'їдять миттєво.
Коментарі