Ексклюзиви
середа, 31 липня 2013 12:45

Панораму мегаполісу найкраще роздивлятися з десятого поверху
16

Фото: Фото: Олег Жмаченко

За статистикою, більше половини туристів під час подорожей мегаполісами прагнуть відвідати оглядові майданчики, щоб роздивитися панораму великого міста. Втім, навіть всесвітньо відомі висотки не гарантують, що роздивитися усе місто можна в деталях. Оглядове колесо London Eye у столиці Британії піднімає на висоту 45 поверхів. Із такої відстані до землі багато подробиць все-таки лишаються непомітними.

У Москві, крім Останкінської телевежі та інших відомих оглядових майданчиків, є ще одне місце для споглядання краєвидів на оптимальній висоті. Але головна родзинка White Rabbit Restaurant & Bar - не відкритий горизонт, а відмінна кухня.

"Коли вперше піднялася на цей майданчик, буквально серце завмерло. Тоді тут я, звісно, ще не працювала. Але відчуття захвату від панорами і закладу не минає у мене й досі", - зізнається Женя Нечитайленко, PR-директор ресторану White Rabbit Restaurant & Bar.

"В Москві є різні оглядові майданчики. Але White Rabbit об'єктивно визнана однією з кращих. По-перше, це не сорок п'ятий поверх, а шістнадцятий. І для огляду він - найоптимальніший. У гостей виникає щось подібне до тактильне відчуття міста. Ось воно — і центральні вулиці, і сталінки, і бізнес-центри, поміж якими можна й людей детально роздивитися. З'являється відчуття, що до них можна дотягнутися рукою. По-друге, усі стіни і стеля закладу — зі скла. За який би столик ви тут не сіли — усюди за вікном відкривається вид на історичну частину міста. Так чи інакше, подібні заклади забиті відвідувачами".

"Особлива гордість ресторану — шеф-кухар Володя Мухін. Він — кухар у п'ятому поколінні. Працює у ресторані два роки, і за цей час встиг досягнути того, чого не мають кухарі зі значно більшим досвідом. А зовсім недавно, 15 червня, Володимир Мухін зайняв друге місце на престижному міжнародному конкурсі "S. Pellegrino Cooking Cup", який проходив у Венеції. Це означає, що він став другим молодим шеф-кухарем світу. Вперше Росія зайняла таке достойне місце, і все це - завдяки Володі", - зізнається Женя.

У ресторані "White Rabbit" обов'язково треба зайняти столик біля вікна. Тоді панораму міста можна роздивитися найкраще. З меню варто обрати хрусткий зелений салат з обліпиховим соусом і антоновськими яблуками. Також — спробувати знаменитий борщ від Володимира Мухіна. Сімейний рецепт кухаря став кращим серед 850 інших з різних регіонів країни. Мухін готує борщ із печеною квасолею і смаженими карасями. Страву подадуть на дерев'яному пеньку, поряд поставлять блюдце зі сметаною. До борщу в якості сувеніра в ресторані дарують ложку, яку вручну випилює із липи майстер із Нижнього Новгороду. На десерт скуштуйте "Білий Кролик" - морозиво з кокосового молока з гарячим мигдальним праліне.

Зараз ви читаєте новину «Панораму мегаполісу найкраще роздивлятися з десятого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути