Люди старшого віку, які п'ють міцний чай під час їди, можуть мати проблеми зі здоров'ям.
Саме це є причиною того, що організм не може засвоювати важливі корисні елементи з продуктів, пише Еatthis.
У дослідженні ірландських науковців використовували дані про людей, щоб вивчити, як харчові звички впливають на загальний стан здоров'я.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтологи пояснили ефект від води з лимоном натщесерце
Учені радять людям, віком понад 65 років пити чай лише між прийманням їди, щоб отримати максимальну кількість поживних речовин - залізо й цинк. Вони важливі для організму.
Цинк - найпоширеніший мінерал, який підтримує імунітет і дає змогу тілу зцілюватися. А в заліза є безліч важливих функцій: підтримання імунітету, вироблення енергії та перенесення кисню в усьому тілі.
Шлунок працюватиме інтенсивніше й голод притупиться, якщо за пів години до їди випити склянку води. Але після їди й під час неї пити багато не варто. Щоб організм працював злагоджено й можна було худнути, режим пиття має велике значення. Якщо рідини мало, то метаболізм сповільнюється, а з ним усі інші процеси. Через воду з організму виводяться шлаки й токсини, тому людина й худне.
Коментарі