Для сніданку чи перекусу на пікніку знадобляться швидкі закуски. Різні кухні світу можуть похвалитися простими стравами, які легко вписуються в категорію "бутерброди".
Чикеті — смачні бутерброди по-венеційськи. Як інгредієнти використовують м'ясні продукти, рибну нарізку, ікру, паштети, сирі та мариновані овочі.
Бутерброди по-каталонськи є доповненням до м'ясних страв. Це не просто хліб із помідором, а дійсно дуже смачна страва.
Процес створення закуски забере максимум 15 хвилин.
Чикеті з вершковим сиром і шинкою
Інгредієнти:
свіжий багет
100 г м'якого вершкового сиру
200 г в'яленої шинки
Приготування:
Нарізати багет по діагоналі тонкими шматочками. Краще використовувати спеціальний ніж з оснащеним зубчиками лезом, оскільки він впорається навіть із найм'якішим і свіжим хлібом.
Намастити шматки багета вершковим сиром. Накрити тонкою шинкою.
Так з невеликої кількості продуктів можна приготувати значний обсяг закуски, яка на природі розлетиться швидше, ніж гарячі пиріжки!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полуничні десерти: 3 рецепти незвичайних пирогів
Бутерброди по-грецьки
Інгредієнти:
половинка хліба, бажано трохи черствого
2–3 соковитих стиглих томати
200 г м'якого сиру фета
Приготування:
Нарізати хліб на скибки завтовшки 1,5–2 см. Підсмажити хліб на решітці. Нарізати помідори кубиками.
Викласти томати на підсмажений хліб. Зверху посипати шматочками розкришеною фетою
Посолити, покропити оливковою олією, посипати орегано.
Бутерброди по-каталонськи
Інгредієнти:
батон
2 помідори
3 зубці часнику
Приготування:
Нарізаний хліб підсмажити на грилі або пательні без додавання олії.
Кожен шматочок від душі натерти часником.
Натерти хліб розрізаними на половинки помідорами і посипати чорний перець на смак.
Полити оливковою олією.
Дарина Косар на власній кухні створює унікальні картини. Але для цього їй не потрібні фарби чи полотно. Вона картини робить на тарілці з їжі.
Не використовує спеціальних інструментів. Потрібен кухонний ніж, канцелярський ніж, ножиці та пінцет.
Коментарі