Зараз у тренді їстівні букети. Їх складають з фруктів та ягід. Вони виглядають яскравіше за шоколадні з цукерок і смачніші, ніж квіткові.
Фруктовий букет - компроміс між красивим і корисним.
Продукти в композиції складають міцно, щоб не розпалася дорогою до адресата.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраво та неординарно: як подати нарізку літніх фруктів
Такий подарунок можна сміливо дарувати не тільки жінкам, а й чоловікам незалежно від віку.
Необхідно придбати:
банани, мандарини, персики, лимони, абрикоси, яблука;
суницю, малину, полуницю;
великі декоративні листя;
залізні шпажки;
елементи декору;
дріт;
пакувальний папір;
кошик;
атласну стрічку.
Заповнити внутрішню частину кошика пакувальної папером, бічні сторони якої потрібно розпушити ножицями. По колу викласти декоративне листя. Вони візуально додадуть букету об'єм.
Поступово нанизати заздалегідь нарізані ягоди і фрукти. Шпажки необхідно рівномірно вставляти в інгредієнти. На одній штуці можна розміщувати по 4-6 заготовок. Фрукти і ягоди повинні чергуватися між собою, але при цьому підходити до смаку. Буде потрібно зробити багато їстівних "квіток", щоб вони повністю змогли заповнити кошик.
Готову композицію потрібно прикрасити елементами декору і зав'язати бантик з атласної стрічки на ручці.
Кавун можна не тільки смакувати зі шматків. З нього можна приготувати лимонад, шейк чи щербет.
Ягоду необхідно заморозити. Для цього нарізати його на шматки, покласти на лист пергаментного паперу і покласти в морозилку. Після їх заморожування можна перекласти в герметичні пакети і зберігати 3 місяці. Потім соковитий кавун добре поєднувати з льодом і молоком.
Коментарі