Як зафарширувати індичку овочами, щоб вона була соковитою, а начиння смачним розповідає американський шеф-кухар Боббі Флей. Рецепт публікує foodnetwork.com.
Боббі - фанат здорового харчування. Любить фітнес та сімейні цінності. Часто готує разом з дочкою Софі. Має кота Начо, якого ще називає своїм сином.
Інгредієнти:
свіжа індичка - 1 шт.
вершкове масло - 1 плюс 1/4 пачки
шавлій - 2 ст.л.
розмарин - 2 ст.л.
чебрець - 2 ст.л.
петрушка - 2 ст.л.
сіль та чорний перець
морква - 3 шт., подрібнена на кружальця
селера - 3 подрібнені стебла
цибуля - 2 шт.
варений курячий бульйон - 8 кружок
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Картопляні котлети зі шпинатом від кухаря, що готував для фіналу "Міс Всесвіт"
начиння:
шия індички
листя шавлії - 1/4 кружки
масло - 3 ст.л.
борошно - 3 ст.л.
біле вино - 1 кружка
сіль, перець
Приготування:
Вийміть птицю з холодильника за годину до приготування. З'єднайте масло, розмарин, шавлію, петрушку та чебрець. Перетріть в кухонному комбайні. Приправте сіллю та перцем.
Нагрійте духовку до 230 градусів. Натріть нутрощі сумішшю солі та перцю. Покладіть всередину половину моркви, селери та цибулі. Ззовні натріть індичку маслом з сіллю і перцем.
Розігрійте на середньому вогні 4 кружки курячого бульйону. Овочі, що залишилися помістіть на дно дека. Покладіть птицю на овочі. Печіть 45 хвилин до золотистого кольору. Потім зменшіть температуру в духовці до 170 градусів. Кожні 15 хвилин поливайте свіжим курячим бульйоном. Якщо на другому етапі пекти при температурі 70 градусів - тримайте в духовці дві години.
Готову птицю замотайте у фольгу та залиште стигнути та доходити на 20 хвилин.
Помадку до бутербродів можна зробити за кілька хвилин, якщо правильно компонувати яйця зі спеціями та консервованими плодами. Секретом приготування яєчних паштетів ділиться шеф-кухар Роберт Сова. Шеф-кухар готував свої страви у Польщі та Австрії.
Коментарі