Ексклюзиви
середа, 20 липня 2016 14:20

Фінські коржики ідеально підходять для бутербродів

Фінські коржики є ідеальним перекусом. Вони ситні та легкі. Їх можна мастити вершковим маслом, поєднувати з сиро, ковбасою та овочами або просто їсти з першими стравами. Інгредієнти для цих простих і дуже смачних коржиків знайдуться на кожній кухні. Найкраще їсти їх теплими замість хліба.

Автор: http://svitla-4ok.livejournal.com/
 

Інгредієнти:

Картопляне пюре - 300 г

Борошно - 150 г

Олія - ​​30 мл

Яйце - 1 шт.

Сіль - 1/2 ч. л.

Приготування:

Відваріть картоплю в підсоленій воді. Воду злити, а картопля потовкти в пюре. Охолоджене пюре посолити і додати яйце.

Додати борошно і вимісити тісто. Якщо воно буде липким, можна помастити руки олією.

Тісто має набиратися на ложку і не бути занадто щільним.

Посипати стіл борошном і сформувати 6-7 кульок. Обкачати їх у борошні і притиснути, зробивши коржі.

Перенести їх на деко, застелене пергаментним папером.

Зробити часті проколи виделкою. Помастити зверху оливковою олією і випікати в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці.

Читайте також: У їстівні шашки з вершкового сиру додають ароматну салямі

Подавати теплими з вершковим маслом, сметаною і улюбленими намазками.

Зараз ви читаєте новину «Фінські коржики ідеально підходять для бутербродів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути