Гомбовці - це забута страва української національної кухні. Вони схожі на ліниві вареники, але не варто плутати їх з ними.
Готуються вони інакше. Всього 25 хвилин і яскравий сніданок у вас на столі.
Рецептом неймовірно ніжних гомбовців з вишнями поділилась поділилась фудблогерка з ніком anny.cooking в Іnstagram.
Інгредієнти на порцію для 2-х:
350 г кисломолочного сиру
1 ст. л. цукру
1/3 ч. л. солі
2 ст. л. манної крупи
1/2 ст. л борошна
вишні для начинки(посипте трохи крохмалем і додайте цукру щоб не витікав сік)
панірувальні сухарі, цукор, сметана
шматочок масла.
Як приготувати
Панірувальні сухарі злегка підсмажуємо на сухій сковороді до золотистості, додаємо цукор. На чотири частини сухарів - 1 частина цукру.
Зʼєднуємо сир, цукор, сіль, розтираємо сир ложкою об стінки миски, додаємо яйце, борошно, манку - замішуємо сирну масу і залишаємо на 10 хв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які страви найшкідливіші для сніданку
1 гомбовець - 1 велика ч.л. сирної маси, всередину кладемо вишні.
Відварюємо гомбовці в підсоленій воді - 2 хв від моменту спливання на поверхню. Виймаємо і додаємо шматочок масла, щоб не злиплись.
Викладаємо гомбовці на сковорідку, паніруємо в сухарях. Подаємо з сметанкою чи йогуртом.
Переглянути цей допис в Instagram
Готувати панкейки на сніданок і не тільки - особлива насолода, коли вони виходять пухкими, апетитним і смачними.
Їх люблять, як дорослі, так і діти. Смакують панкейки з медом, варенням чи кленовим сиропом.
Спробуйте рецепт ідеальних панкейків від фудблогера і надалі ви будете готувати тільки так.
Коментарі