
На Великдень є чудова нагода потішити дітей смачними та креативними десертами.
Шоколадні гнізда прості у приготуванні, але ефектний великодній смаколик. Він неодмінно сподобається малечі. Хрусткі, ніжні та сповнені шоколадного смаку, вони стануть ідеальною прикрасою святкового столу.
Великодні гнізда з соломки
Інгредієнти
Соломка (можна використовувати як солодку, так і солону), 250 г;
Шоколад (залежить від уподобань: білий, молочний або чорний), 200 г;
солодка вата - 100 грам
Солодкі цукерки, схожі на великодні яйця (різнобарвне драже, желейні, сухофрукти в шоколаді або йогурті, М&М).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які десерти приготувати на Великдень: три найоригінальніші рецепти солодощів
Як приготувати
Поламайте соломку на невеликі шматочки. Краще використовувати тонку соломку, щоб простіше було формувати гнізда).
Розтопіть шоколад на водяній бані, покладіть в нього поламану соломку і перемішайте так, щоб шоколад покрив шматочки соломки.
Викладіть на папір соломку в шоколаді у вигляді гнізд, ложкою сформуйте виїмку посередині, накладі солодкої вати і поставте в холодильник.
Коли шоколад застигне, дістаньте гнізда з холодильника і в кожне викладіть по 3-4 цукерки.
Переглянути цей допис в Instagram
З наближенням Великодня господині шукають оригінальні рецепти пасок, які б здивували рідних та гостей.
Gazeta.ua пропонує приготувати три паски, які не потрібно випікати, але вони однозначно вразять виглядом, ароматом та смаком.
Коментарі