Інколи зовсім немає сил і часу, щоб готувати складні страви, з довгими процесами.
Хочеться швиденько нагодувати рідних і піти відпочивати.
Рецептом ситних стегенець у ароматному соусі поділилась суперфіналістка Мастер Шеф Ольга Рябенко.
"Ділюсь найпростішим рецептом смачної вечері. Зберігайте, і нехай він стане вашою паличкою-виручалочкою". - каже Ольга Рябенко.
Інгредієнти
Курячі стегна без кістки та шкіри- 6 шт;
Гриби - 400 г
Цибуля - 1 шт
Часник - 4 зубчика
Чебрець - 1 ст. л
Бульйон - 400 мл
Соєвий соус - 3 ст.л
Крохмаль - 1 ст. л
Олія для смаження
Вода - 1 ст. л
Як приготувати:
Стегна посолити, поперчити й обсмажити на розігрітій сковорідці з олією.
Цибулю нарізати кубиками, часник подрібнити, гриби порізати невеликими шматочками. Обірвати листочки чебрецю.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілька простих кроків і вечеря на столі: як смачно приготувати сібас з овочами
Прибрати стегна, й на тій же сковорідці обсмажити гриби. Додати цибулю, часник та чебрець.
Додати бульйон та соєвий соус. Потім крохмаль розвести водою і теж додати у сковорідку.
Помістити стегна до грибів та протушкувати.
Чудово доповнює будь-який гарнір.
Переглянути цей допис в Instagram
Якщо хочете швидко та смачно приготувати обід чи вечерю, грильовані курячі грудки з овочевим салатом та йогуртовим соусом - ідеальний варіант.
Цей рецепт поєднує у собі легкість приготування, користь для здоров'я та неймовірний смак.
Усього кілька простих кроків, і ви зможете насолоджуватися чудовою стравою, яка підходить для всієї родини.
Коментарі