Якщо до класичного рецепту лінивих вареників додати трохи екзотики, наприклад, кокос і малину, страва здивує не лише смаком, а й виглядом.
Кокос надає ніжного аромату, а малина додає приємної кислинки, створюючи ідеальне поєднання смаків. Готуються такі вареники дуже швидко, а результат перевершує всі очікування. Спробуйте цей рецепт, щоб здивувати рідних та зробити ранок по-особливому затишним.
Рецептом поділилася фудблогерка Юлія Сенич на своїй сторінці в instagram.
Ліниві вареники з кокосом та малиною
Інгредієнти
сир кисломолочний - 250 г
кокосова стружка - 2 ст. л.
цукор - 2 ст. л.
борошно - 2 ст. л.
ванільний цукор
мак - 1 ст.л.
заморожені чи свіжі ягоди(в мене малина) - 50 г.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліниві вареники по-польськи без борошна: ароматний сніданок, який полюблять діти
Як приготувати
Сир перетираємо через сито і змішуємо з цукром. Додаємо кокосову стружку і мак. Слідом всипаємо просіяне борошно, ванільний цукор і замішуємо тісто. Формуємо кульки та всередину кладемо ягоди.
Відварюємо їх в киплячій воді до моменту, коли вони спливуть.
За бажанням,поливаємо згущеним молоко і смакуємо.
Переглянути цей допис в Instagram
Гомбовці - це забута страва української національної кухні. Вони схожі на ліниві вареники, але не варто плутати їх з ними.
Готуються вони інакше. Всього 25 хвилин і яскравий сніданок у вас на столі. Рецептом неймовірно ніжних гомбовців з вишнями.
Коментарі