Після робочого дня не завжди хочеться кілька годин стояти на кухні і готувати вечерю.
Тому пропонуємо легку і водночас смачну апетитну страву, яка сподобається усім.
Приготуйте курку в імбирному соусі. Для рецепту можна брати будь-які частини — четвертини, гомілки, бедра, крила, пише prostoway.
Інгредієнти
курка — 1,2 кг;
вода — 300 мл;
кукурудзяний крохмаль— ст.л.;
цукор — 1 ст.л.;
мелений імбир — 1 ч.л.;
олія — 10 мл;
сіль.
Як приготувати:
Ввімкніть духовку на розігрів до 180 градусів. Деко змастіть олією та викладіть вибрані частини курки. Якщо хочете, щоб було дієтично, то можете шкірку зняти. Хто любить, лишайте.
Змішайте разом воду, крохмаль, цукор та мелений імбир, сіль за смаком. Ретельно перемішайте, щоб була однорідна суміш. Залийте курку та поставте запікатися. Час приготування 35 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дуже швидко зварити стару курку: перевірений рецепт
Хто полюбляє курку з гарніром, то смакуватиме з молодою кратоплею.
Молода картопля – улюблений продукт українців влітку. Вона швидше готується і має солодкий, ніжний смак.
Варіацій приготування молодої картоплі багато. Її варять з маслом, кропом. Тушкують після варіння у вершках чи сметані. Молоду картоплю подавайте до м'ясних страв та літніх овочевих салатів.
Коментарі