Ексклюзиви
пʼятниця, 05 липня 2024 10:01

Кабачкові бризолі для ситного обіду: як приготувати соковиту страву за рецептом фудблогерки

Кабачкові бризолі для ситного обіду: як приготувати соковиту страву за рецептом фудблогерки
Кабачкові бризолі: рецепт від фудблогерки Фото: Instagram

Сезонні овочі завжди найсмачніші та найкорисніші.

У сезоні кабачки мають найвищу концентрацію поживних речовин і найкращий смак. Використовуйте цей час, щоб отримати максимум користі та насолоди від цього овочу.

Приготуйте кабачкові бризолі за рецептом фудблогерки Інни Ключник.

"Цю страву в сезон кабачків обов'язково варто спробувати", - каже кулінарка.

Кабачкові бризолі

Інгредієнти для кабачкових млинців:

Кабачок - 400 гр.

Цибуля - 100 гр.

Яйця - 4 шт.

Борошно - 100 гр.

Молоко - 150 гр.

Сіль, перець

Зелень, часник

Фарш курячий - 500 гр.

Цибуля - 100 гр.

Сіль, перець

Сир - 100 гр.

Помідор - 150 гр.

Сметана - 2 ст.л.

На верх змастити:

Сметана - 2 ст.л.

Сир - 50 гр.

Як приготувати

Молоденькі кабачки натріть на середній тертці. Рідину відтискати не потрібно, бо і так необхідна рідина. Тісто має бути рідким.

До суміші додайте сіль, перець, мелену цибулю, дрібно нарізану зелень, яйця, борошно та молоко. Ретельно замішайте.

Розігрійте сковорідку і влийте кілька капель олії. Скроплюйте нею поверхню сковорідки щоразу перед смаженням млинця. За рецептом має вийти приблизно шість млинців, якщо діаметр сковорідки 22 см. Млинці смажте з двох сторін.

Начинка. У фарш додайте сіль, перець та терту цибулю. Вимішайте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таких ви ще не куштували: фудблогерка показала, як швидко приготувати голубці з кабачків

Друга начинка. Натертий сир змішайте з дрібно нарізаним помідором та сметаною.

Начинку викладіть у два шари на млинець і скрутіть, закриваючи боки. Усі млинці складіть у форму.

Млинці змастити сметаною і трохи посипати сиром.

Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Кабачкова запіканка - це не лише смачна страва, але й надзвичайно корисна для вашого здоров'я.

Ця страва має низьку калорійність, що робить її ідеальною для тих, хто стежить за своєю вагою або хоче схуднути. Кабачки складаються переважно з води і клітковини, що допомагає відчувати ситість без зайвих калорій.

Зараз ви читаєте новину «Кабачкові бризолі для ситного обіду: як приготувати соковиту страву за рецептом фудблогерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути