пʼятниця, 30 вересня 2016 15:40

Курку запікають в апельсиновому соку

Курку запікають в апельсиновому соку
Фото: Vkontakte.ru

Мясо в апельсиновому соку виходить м'яким та ніжним.

Інгредієнти:

Апельсин — 1 шт.

Мед — 1 ст.л.

Каррі — 1 ч.л. без гірки

Сіль за смаком

Перець червоний мелений — 1/2 ч.л.

Олія — 2 ст.л.

Курятина — 800 г.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Груші цілими запікають у шоколадно-мигдалевому десерті

Приготування:

Всі складові змішати в маринад, покласти шматки курки. Залишити на 2 години. Викласти в форму та запікати 30-40 хвилин при температурі 220 градусів.

Зараз ви читаєте новину «Курку запікають в апельсиновому соку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути