Авокадо з салатом, горіхами, оливковим соусом та брюссельською капустою увійшли до рецептів страв, якими пригощали на відкритті першого в світі авокадо-бару. Його створили у Нью-Йорку у Америці. Розповідає glamour.pl.
Відкрили авокадо-бар італійці Франческо, Алессандро та Альберто. Один з засновників деякий час жив у Мексиці, де авокадо є дуже популярним. Бістро "Avocaderia" розташоване на Брукліні, поблизу Сансет Парк (Sunset Park).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевську курку-гріль подають з авокадо
У кожній страві установи головним інгредієнтом є авокадо у комбінації з фруктами, які ростуть у Мексиці. Це зелені сніданки, ланчі, салати, бутерброди та коктейлі з додаванням редису, лимону та прянощів. Також у комбінації з фруктом часто використовують варені та смажені яйця.
Авокадо є багатим джерелом каротиноїдів, жирних кислот, мікроелементів (кальцію, заліза і цинку), а також вітамінів A, B, C і E. Біологічно активні речовини нормалізують обмін речовин, знижуючи тим самим ризик серцево-судинних захворювань і діабету 2 типу.
Коментарі