Їсти м'ясо руками буває не надто зручно, якщо брати його на пікнік або пригощатися в колі поважних гостей. Рецептом курки у кукурудзяних коржах ділиться кулінарний блогер Тіфані.
Інгредієнти:
Грудка - 4 шт. без кісток
Кукурудзяні коржі або шматки лаваша - 8-10 шт.
Маринад:
Соняшникова олія - 1/3 кружки
Лимон - 2 шт.
Цукор - 2 ч.л.
Кмин - 1 ч.л.
Мелений червоний перець - 1 ч.л.
Часниковий порошок - 1 ч.л.
Сіль-1 ч.л.
Італійська приправа 1/4 ч.л.
Начиння:
Кукурудза, авокадо, кінза.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курку запікають в апельсиновому соку
Приготування:
Змішайте всі складові маринаду. Наріжте грудку на гарні шматки. Намочіть м'ясо у маринаді і залиште як мінімум на 30 хвилин, можна на 3 години.
Візьміть курку з маринаду, і покладіть у духовку-гриль на 6-8 хвилин на 220 градусів.
Дістаньте м'ясо, залиште на 3-5 хвилин. Складіть начинку і м'ясо в коржі.
Коментарі