понеділок, 08 грудня 2014 14:20

Салат коктейль подають до новорічного столу

Меню на Новий рік 2015 варто продумати заздалегідь, щоб напередодні свята не ламати голову над тим, чим здивувати своїх гостей. Пропонуємо вам приготувати смачний салат-коктейль з шинкою і квасолею. Відмінна риса цього салатного різновиду - укладання інгредієнтів шарами, а не перемішування.

 

Інгредієнти (на 4 порції):

- червона консервована квасоля - 1 стакан

- шинка - 100 г

- шампіньйони - 200 г

- очищений ріпчаста цибуля - 1 шт.

- рослинна олія для обсмажування

- сіль за смаком

- майонез за смаком

- твердий сир - 50 г

Приготування:

Печериці помити і тонко нарізати. Обсмажити гриби і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю до золотистого кольору на рослинній олії. Приправити за смаком і остудити.

Шинку нарізати соломкою. Консервовану квасолю відкинути на друшляк.

У порційні стакани шарами викласти квасолю, шинку і гриби з цибулею, змащуючи кожен шар майонезом.

Натерти твердий сир на дрібній тертці і обсмажити на сухій сковороді до стану чіпсів. Прикрасити салат-коктейль чіпсами.

Зараз ви читаєте новину «Салат коктейль подають до новорічного столу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути