Закуска має бути ситною, але водночас і легкою. Такими є ніжні рулетики з куркою. Пікантності страві додає хрустка сирна скоринка та аромат часнику. Їсти цю закуску можна як гарячою, так і холодною. Вона в будь-якому випадку запам'ятається всім.
Інгредієнти:
молоді кабачки - 2 шт
куряча грудка - 1 шт
часник - 2 зубчики
сир твердий - 50 г
соус з паприки (не гострий)
кілька листочків базиліка
сіль, чорний мелений перець
оливкова олія
Приготування:
Кабачки помити і нарізати смужками приблизно по 0,5 см.
Деко застелити папером для випічки і розкласти кабачки.
Трохи помастити оливковою олією і посолити.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин, щоб кабачки стали м'якшими і краще згорталися.
Куряче філе нарізати тонкими поздовжніми смужками, трохи відбити, посолити і поперчіть.
Додати часник, перемішати і залишити трохи помаринувати.
На підготовлені кабачки викласти смужки курячого м'яса, присипати сиром, базиліком і додати трохи соусу.
Читайте також: У зелений салат зі стручкової квасолі додають твердий сир
Скрутити рулетики з кабачків з курячим м'ясом і сколоти їх шпажками.
Запекти при 180 градусах 25 хвилин.
Коментарі