Німецькі супи відомі своєю наваристістю та ароматом. Те, що треба у холодну погоду.
Щоб поекспериментувати зі смаками, варто зварити суп із печінковими кнедлями. Вони подібні до галушок.
Нарізти яловичину на кістці. Додати розрізані навпіл цибулини, крупно подрібнене стебло порею та моркву. Покласти перець і залити водою, щоб покрила все.
Варити півтори години, доки м'ясо почне відставати від кісток. Зняти з вогню, процідити крізь дрібне сито.
М'ясо й овочі відкласти для інших страв, для супу вже не знадобиться.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ароматний сніданок: показали млинцеву запіканку з куркою
Для кнедлів батон залити молоком. Смажити порізану цибулину. Сиру яловичину та печінку пропустити через м'ясорубку. Додати батон, яйця та цибулю. Приправити і перемішати.
Довести до кипіння кілька черпаків бульйону. Ложкою викласти у нього кульки фаршу порціями. Варити до готовності. З кнедлів має витікати прозорий сік при проколюванні.
Якщо їх відварити у всьому бульйоні, він помутніє і страва втратить апетитний вигляд.
У тарілки налити залишки гарячого бульйону. У кожну покласти по кілька кнедлів. Посипати порізаною зеленою цибулею.
Деяких людей лякає навіть згадка про цибулю у супі. Проте, варто відходити від стереотипів і пробувати нові страви. Якраз такою є французький цибулевий суп, який є світовим фаворитом у кулінарії.
Єлизавета Глінська поділилась своїм рецептом цибулевого супу та вказала на тонкощі його приготування. Суп доволі простий у приготуванні, для нього не потрібні дорогі продукти.
Коментарі