Дуже швидкий сніданок можна приготувати буквально за хвилини, якщо зовсім не вистачає часу для ранкового перекусу. Вчорашні булочки можуть стати справжнім кулінарним шедевром, який здивує смаком. Варто лиш посмажити і смакувати до кави зранку.
Цей смаколик прославила студентська їдальня в Пенсильванському університеті. Стікіз - швидка версія липкого солодкого сніданку, який так люблять студенти. Приготуйте її вдома, коли відчуєте ностальгію за студентськими часами. Замість булочки з корицею для основи можна використовувати інші види булочок з корицею чи без.
Стікіз
Інгредiєнти:
Булочка з корицею - 2 шт.
Кориця 2 дрібки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найніжніші панкейки за рецептом британського шеф-кухаря: у чому секрет вдалого тіста
Як приготувати
Розріжте булочки навпіл по горизонталі або наріжте шматочками товщиною 1 см.
Змастіть розрізані боки розтопленим вершковим маслом.
Посипте додатково корицею і підсмажте на повільному вогні в сковороді зі шматочками вершкового масла до золотистої скоринки, поки вони не стануть золотими.
У Франції гарячий бутерброд на сніданок із задоволенням їдять чоловіки та діти. Спробуйте приготувати і ви.
Використовуйте шинку та сир високої якості.Не шкодуйте сиру. Потрібні як і тонко порізані шматки, так і тертий сир. Якщо говорити про французькі сири, підійдуть — Compté, Emmental або Gruyère. Не нехтуйте етапом підсмажування хліба на пательні — це надає йому хрумкість та вершковий смак.
Коментарі