субота, 08 жовтня 2016 18:05

В апетитні курячі ковбаски ріжуть печериці

В апетитні курячі ковбаски ріжуть печериці
Фото: smachno.ua

Апетитні ковбаски є доречними як на святковому столі, так і на щодень. Вони виходять нежирними, але водночас соковитими. Ця закуска завдяки грибам поєднує в собі багато смаків та ароматів.

Інгредієнти :

Філе куряче - 250 г

М'ясо куряче - 300 г

Печериці - 200 г

Яйце - 2 шт.

Часник - за смаком

Свинячі кишки

Сіль за смаком

Приготування:

Куряче філе нарізати кубиками по 1 - 1,5 см, а м'ясо пропустити через м'ясорубку.

Печериці дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору.

Читайте також: У французьку галету загортають тушковану у вершках курку та печериці

Замісити фарш, додати в нього пасеровані печериці, сіль, перець, подрібнений часник, яйця. Ретельно вимісити фарш.

Промити свинячі кишки. Наповнити кишки фаршем.

Формуємо ковбаски розміром 15 - 20 см, робимо по всій довжині ковбасок неглибокі проколи і запікаємо в духовці до готовності.

Зараз ви читаєте новину «В апетитні курячі ковбаски ріжуть печериці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути