Пекар-самоучка Лорен Ко з американського міста Сіетл застосовує креативний підхід до оформлення пирогів. Її десерти вирізняються яскравими барвами й хитромудрими геометричними візерунками. Як декор використовує смужки тіста, фрукти та ягоди.
За професією Лорен – художниця. Приступаючи до декорування своїх пирогів, чіткого плану ніколи не дотримується: кожна її робота – абсолютна імпровізація. Пише видання mymodernmet.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишукано та стильно: показали унікальні варіанти прикрашання паски
Раніше показали справжні шедеври з риби. Створює їх японський кухар. До недавніх пір чоловік ніяк не був пов'язаний з мистецтвом. Однак це не завадило йому почати формувати на тарілці захопливі картини, не використовуючи при цьому нічого, окрім звичайної їжі.
Коментарі