Ексклюзиви
понеділок, 28 грудня 2020 16:33

Зіркові новинки: Руслан Сенічкін готує новорічне печиво в печиві
5

Новорічне меню: Руслан Сенічкін готує незвичайне печиво
Фото: ФОТО НАДАЛА ПРЕССЛУЖБА ТЕЛЕКАНАЛУ 1+1
Новорічне меню: Руслан Сенічкін готує незвичайне печиво
Новорічне меню: Руслан Сенічкін готує незвичайне печиво
Новорічне меню: Руслан Сенічкін готує незвичайне печиво
Новорічне меню: Руслан Сенічкін готує незвичайне печиво

Торт на новорічному столі виглядає занадто традиційно. Цікавіше спекти "печиво в печиві".

Його рецепт розкрив Руслан Сенічкін, ведучий програми "Сніданок з 1+1".

"Для мене секретний інгредієнт в цьому десерті - саме морська сіль. Вона є природним підсилювачем смаку. Тому спробуйте печиво в печиво на контрасті", - пояснив ведучий.

Інгредієнти:

Борошно - 270 г

Кукурудзяний крохмаль, - 1 ч. л

Сода - 1 ч. л.

Розтоплене вершкове масло -160 г

Коричневий цукор - 135 г

Звичайний цукор - 100 г

Ванільний цукор - 1 ч. л .

1 яйце +1жовток,

Арахісова паста - 2 ст. л

Чорний шоколад - 175 г

Солоні крендели

Морська сіль на присыпку

Приготування:

В посудині змішати сухі інгредієнти: кукурудзяний крохмаль, сіль, соду і борошно. Перемішати все вінчиком.

В окрему миску покласти вершкове розтоплене масло. Додати яйце і один жовток, два різновиди цукру та трохи ванілі. Все перемішати. Коли інгредієнти більш-менш перемішалися, додати сюди арахісової пасти.

Змішати ці 2 суміші. Можна додати сюди шоколадних крапель, або ж натертий чорний шоколад. Також поклади роздавлені рукою наші кренделі, які треба просто роздавити руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єлизавета Глінська розкрила секрет хрустких новорічних безе

Добре вимішати тісто та покласти відпочити на 2 години в холодильник. Зробити руками кульки, зверху посипати морською сіллю і поставити у піч. Там 10 градусів, пильнувати 25 хвилин.

За 2 тижні до Різдва прийнято пекти штоллен. Це різдвяний кекс на дріжджовому тісті родом з Німеччини. У ньому має бути багато цукатів, родзинок, горіхів. Як не дивно у випічці має бути алкоголь, завдяки якому ця святкова випічка довго зберігається.

Зараз ви читаєте новину «Зіркові новинки: Руслан Сенічкін готує новорічне печиво в печиві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути