В Україні розпал сезону кісточкових. На гуртових базарах вишню можна придбати від 25 до 53 грн/кг. Черешні продають по 65-70 грн/кг.
Абрикоси з Мелітополя коштують 40 грн/кг. З Чернівців - 43-45 грн/кг. Щоправда роздрібна ціна вища, пише "Інфо-Шувар".
Персики, завезені з Одеської області, пропонують по 30 грн/кг. Із Закарпаття - 35 грн/кг.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни на яблука б'ють рекорди
З'явилися перші ранні груші, яблука та виноград. Залежно від сорту тепличний виноград можна придбати по 75-80 грн/кг.
Ябулка продають від 12 до 20 грн/кг. Ціна залежить від калібру. Груші з Чернівців пропонують по 20 грн/кг.
Цього тижня диня коштує 5-10 грн/кг, що у 1,7 разу дешевше, ніж на початку сезону. Перші партії динь від фермерів з'явилися на прилавках минулого тижня. Основна причина падіння цін - сезонне збільшення продукції на ринку. При цьому попит на баштанні знижується.
Коментарі