37-річна Сюзанна Нг із Сінгапуру почала випікати торти, щоб розважити своїх трьох дітей і їх приятелів. За кілька років у неї - дві власні книги рецептів і близько 30 тис. підписників в Instagram.
Жінка залишила престижну роботу і присвячує весь час прибутковому хобі і малюкам.
Торти Сюзанни дуже схожі на м'які іграшки. Секрет - в шифонових бісквітах. Вони містять яєчні жовтки і рослинне масло, що дозволяє зберігати консистенцію тіста вологою і м'якою. Шифоновий бісквіт соковитий і ніжний. При розрізуванні не кришиться. Має гарну текстуру, тому використовується не лише для створення тортів, а подається ще й як самостійний десерт.
Сюзанна - кандидат наук в області біомедичної інженерії. Її торти не шкодять здоров'ю - в них дуже мало масла і лише чверть від звичної норми цукру. Секретами рецептів кондитер ділиться також у своєму блогові.
"Я відчуваю потребу в реалізації моїх творчих ідей, тому створення креативних шифонових тортів приносить мені величезне задоволення", - каже вона.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкреативніший дитячий фуд-арт показали батьки усього світу
Дивіться, як виглядають дитячі десерти від талановитої матері.
Жінки готові на все, аби їхні діти із задоволенням ходили до школи і не пропускали час обіду. Один із найпростіших способів - дозволити малюкам пограти з їжею. Головне – гарно подати страву.
Коментарі